Selamat Datang


Laman sesawang ini menyediakan perkhidmatan ujian dalam talian berkaitan Ujian Berkomputer Undang-Undang JPJ (KPP) secara percuma dan tanpa had. Tujuan ini adalah untuk memberi kemudahan kepada semua orang yang ingin/dalam pengambilan lesen memandu di Malaysia. Sistem ini serasi dalam semua peranti seperti Android, Laptop, Tablet, Desktop, iOS dan lain-lain dengan menyokong semua saiz paparan melalui pelayaran sesawang.

Peringatan: Penterjemah antara bahasa Inggeris dan Melayu mungkin 100% tidak tepat kerana menggunakan penterjemahan dari google tapi kami akan memperbaiki penterjemahan dari masa ke semasa. Jangan ragu-ragu untuk melaporkan kami apa-apa permasalahan, kesalahan penterjemahan dan lain-lain lagi di bahagian komen di bawah. Kami akan mengambil tindakan dengan serta merta. Terima kasih.


Chart.

Comments (247)

  • Izzul

    Saya tau adanya website ni sehari sebelum nak computer test. First time jawab, result GAGAL.Second jawab pun gagal. Kali ketiga baru lulus cukup makan. Lepas tu seharian jawab dalam website ni jela. Bila lepas computer test tadi, alhamdulillah saya dapat 50/50. Hahah macam tk percaya lak. Thanks sebab wujudkan website ni

  • Nur Syuhada

    terima kasih sangat membantu. tambahan sya yang dah berapa kali gagal ni:o:o:o:o

  • Dira Hamid

    Very helpful.. I got 47/50.. section a and b, I got all correct and section c, I got only 7 questions correct. The question is same if you keep practicing over and over.

  • Andi

    Banyak bantu ni, saya boleh dapat markah 49.
    Makasih

  • linda

    website ni sangat membantu. Terima kasih wujud kan website ni. :) ;)

Load More

Leave your comments

Post comment as a guest

0