Selamat Datang


Laman sesawang ini menyediakan perkhidmatan ujian dalam talian berkaitan Ujian Berkomputer Undang-Undang JPJ (KPP) secara percuma dan tanpa had. Tujuan ini adalah untuk memberi kemudahan kepada semua orang yang ingin/dalam pengambilan lesen memandu di Malaysia. Sistem ini serasi dalam semua peranti seperti Android, Laptop, Tablet, Desktop, iOS dan lain-lain dengan menyokong semua saiz paparan melalui pelayaran sesawang.

Peringatan: Penterjemah antara bahasa Inggeris dan Melayu mungkin 100% tidak tepat kerana menggunakan penterjemahan dari google tapi kami akan memperbaiki penterjemahan dari masa ke semasa. Jangan ragu-ragu untuk melaporkan kami apa-apa permasalahan, kesalahan penterjemahan dan lain-lain lagi di bahagian komen di bawah. Kami akan mengambil tindakan dengan serta merta. Terima kasih.


Chart.

Comments (72)

  • mohd fikri

    first time buat tanpa baca buku dapat 42/50 . okay lh tu . so kalau baca buku insyaallah lulus :p

  • Zarul Aswad

    u should try guys . it's really helping me a lot . tq kpp test .

  • zrlhkim

    Seriously korang tak akan menyesal try ujian ni. Baru 2 hari buat latihan kat sini focus 100% dah lulus so goodluck

  • wow

    Keep trying this again and again and you will easily pass the test just like what I did today 48/50.No need nervous,afraid whatever;)

  • rishaallini sri

    this is too helpful.Hope i can pass the kpp exam :)

  • kharil azree

    kpp test ni sangat membantu untuk jawap exam nnt.TQ

  • Aiman

    Web neyy membantu..alhamdulillah saya dpt 49/50..satu ja salah :)

  • muhammad alimul

    Aslamualaikum Best, alhamdullailah sya lulus

  • Sib

    This Site is very useful. The theory tests are quite good for those who are sitting for KPP, you could take as many times as you wish until you are confident for the theory test. The color blind and number tests are equally great. well done.

  • pushpa dhital

    This is the very helpful those who taking the test.

Load More

Leave your comments

Post comment as a guest

0